domingo, 26 de febrero de 2017

30 Marxa de Bonmatí


Aquest matí hi havia una de les marxes tradicionals dels voltants de Girona, la de Bonmatí, que celebrava la seva 30a edició, amb recorrguts de 11,15,20 i 32kms. 
La veritat és que en principi no hagués anat, ganes no en tenia, però de vegades les coses son com son, i al final he decidit fer-ho. A més a més teniem casi 70 dorsals per repartir entre els companys, i tocava anar-hi.
El que si tenia clar era córrer la distància més curta, coneixedor dels circuits amb pujades i baixades que ens depara sempre aquesta marxa. Així que ha tocat córrer les 11km, acompanyat de l'Imma i en Carlos Grabalosa, i com pressa ni pressió no en teniem, ens ho hem agafat amb tranquil·litat.. sobre tot algunes de les fortes pujades que hem fert caminant. 
Com no podia ser d'una forma, en aquesta marxa i en moltes altres similars, al finan un bon avituallament amb butifarra, beguda, amanides, xips, vi... per recuperar les energies.
Us deixo un parell d'imtages, una d'en Xicu amb les Girunneres, algunes d'elles s'han atravit amb els 15 i els 20kms, i una altra d'un grup de Girunneres..
Bona setmana a totes i tots... salut i kms