martes, 4 de abril de 2017

20 Cursa Esports Parra


 Foto de grup amb les Girunneres dels 3 grups (dilluns, dimarts i dimecres)
Aquest darrer diumenge era un dia important a les curses de la Ciutat de Girona, i és que els 10km de Girona Esports Parra arribaven a la seva 20a edició. Una xifra important per una cursa urbana que any a any crida l'atenció de molts dels corredors i corredores de la ciutat i de la provincia. A més a més, un any més es celebrava també la cursa dels 5km, donant opció a més gent a córrer pels carrers de Girona, així com les curses infantils de 600 i 1.300 metres, on els més joves també tenen oportunitat de gaudir fent esport.
Un cop més, una gran organització per part de la gent d'Esports Parra, en un matí amb una temperatura ideal per la pràctica esportiva. A més de la gent del Club Atletisme Girona, en aquesta edició teníen una gran representació de les Girunneres Esports Parra, el grup de dones que des de fa casi 3 anys entrenem amb la Laura Garcia, i que aquest any hem ampliat a 3 grups. Els dilluns a Banyoles i els dimarts i dimecres a Girona. Per moltes d'elles la de diumenge era la seva primera cursa, una forma d'introduir-se en el món de les curses populars.
Primer tocava córrer la cursa de 5km, acompanyant a unes quantes de les Girunneres, amb intenció de que a mida que sumavem quilòmetres cada una ho fes al seu ritme, i quedar-me a ajudar a les que anessin més justetes. Una bona cursa en la que moltes debutaven, i sobretot totes quedaven satisfetes i contentes de finalitzar.
A continuació, tocava la cursa dels 10km. Aquí el meu paper era el de fer de llebre, amb el globus de 55 minuts per acompanyar a les corredores i corredors que volien intentar fer aquest temps. A més del meu globus, també n'hi havia de 40', 45' i 50'. Bona feina per tots en aquest intent de buscar certes marques per part dels altres corredors. 
Amb un bon grup des del començament, amb corredors als que servia per aguantar un tram i després mirar de no perdre gaire la referència, i amb altres que s'anaven afegint a mida que les atrapavem i aconseguien l'objectiu, al final aconseguia finalitzar pocs segons per sota de la marca, content de donar aquest cop de ma.
En definitiva, un bon diumenge gaudint de l'esport i de les amistats a la nostra ciutat. Ara toca pensar en la Ibiza Marathon que es disputa aquest proper dissabte 8 d'abril, a les 15h., en la que si tot va bé será la marató número 99.
Bona setmana a totes i tots.. salut i quilòmetres

Amb la Mónica i en Narcís al finalitzar els 10km

Arribada dels 10km


L'arribada dels 5km

 Un moment dels 5km amb algunes de les girunneres

Amb el globus buscant l'objectiu dels 55'

1 comentario:

Unknown dijo...

replica bags vancouver fake gucci m9o00z0v62 replica bags review replica bags gucci read more f8q74v6z63 replica bags in delhi Web Site t3y49h8k16 louis vuitton replica replica ysl bags australia