domingo, 6 de agosto de 2017

Moon light swim Begur

 Sortida Girunnera del cap de setmana...
Nou cap de setmana intens... que començava el dissabte amb un entreno amb les Girunneres per la Vall de Sant Daniel, direcció a la Font del Lleons. Aquest cop teniem un convidat especial, el germà d'una de les Girus, la  Jacqueline, que era a pasar el cap de setmana a Girona. En Robert, el "Little Brother" d'edat, que no de tamany, ens acompanyava a córrer i li ensenyavem durant una estona una de les parts més boniques dels voltants de la ciutat, aquesta Vall de Sant Daniel que és porta de pas per anar fins a lloc emblemàtics com la muntanya dels Àngels o el Castell de Sant Miquel. I com volia que veies una altra de les nostres joies, la Catedral, amb ell finalitzava l'entreno amb una pujada a les 90 escales, des d'on podia contemplar una bona vista de la ciutat. Com no, després un refrigeri relaxat tots plegats per parlar i recuperar forces.
Ben dinat iniciavem expedició cap a Begur, per participar en una prova molt interesant, la Moon Light Swim... ni més ni menys que 1.000 metres de natació, en plena nit (sortida a les 22:30) i sota la llum de la lluna, des de Sa Riera a Illa Roja, a la que donavem la volta, i tornar. 
Una bona expedició de Girunneres, de les que feien la prova la Montserrat, l'Anna Fontanen, la Irena, la Marga i l'Anna Macià amb el seu marti, en Nani, amb qui ens trobariem més tard. També ens acompanyaven com a equip de soport, la Bibiana i la Raquel. 
Una visita a Begur, pujant a dalt del seu castell, menjant un gelat i prenent alguna cosa en una terrassa (no explicaré el que preniem abans de la prova, per no espantar-vos) abans d'anar cap a Sa Riera. Instal·lats ja a la platja, força buida a aquelles hores, ens tocava fer un bany, sopar una mica sobre la sorra amb cervesa i llimonada inclosa, per esperar l'hora d'anar a buscar els dorsals.
La xerrada técnica a les 10 de la nit era el preludi a aquesta nova experiència, la de tirar-nos a fer una travessia al mar en plena nit. Molt bona organització, amb boies lluminoses que marcaven la direcció dels nedadors, però sobretot amb una "carril" sota el mar, fet amb polseres luminiscents que ens indicaven en tot moment el camí a seguir. I sempre durant tot el recorregut d'anada i tornada vigilats pels kayacs.
La prova la realitzavem tota la colla junts, en un ambit festiu, i amb les nostres boies a les que haviem introduit llinternes al seu interior. Tota una experiència. Per finalitzar la llarga jornada, una parada al Mas Sorrer de Gualta per prendre alguna cosa, abans de tornar a Girona. 

 Visitant Begur
 Sopar a la platja, esperant l'arribada de l'hora per fer la Travessia...
 Preparats per la sortida...
Cuques de llum a l'aigua..